ANNONCE

Feriekaos forude: Trafikknudepunkt lukker totalt

27. juni 2018 16:53 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Elbtunnellen i Hamborg lukker i to weekender midt i skolernes sommerferie

Feriekaos forude: Trafikknudepunkt lukker totalt
Lukningen skyldes at tunnellen senere skal udvides fra seks til otte spor. (Foto: Iris)

Rigtigt, rigtigt mange danskere skal hver sommer gennem Europas længste badeværelse, Elbtunnellen i Hamborg, når der trilles sydpå på årets sommerferie.

Og i år venter der en grim overraskelse. For tunnellen lukker ned i begge retninger i to weekender i juli skriver JydskeVestkysten.

Første gang spærres tunnellen om natten mellem lørdag den 7. juli og søndag den 8. juli. Anden afspærring finder sted natten mellem den 28. og 29. juli, så undgå om muligt de tidspunkter, når du rejser til Tyskland.

Trafikken vil i stedet blive ledt gennem Hamborgs midtby og over broerne, der krydser Elben. Det forventes at komme til at give betydeligt længere rejsetider, da vejen er lang og besværlig, skriver avisen.

Sommertrafikken starter nu

Også i Danmark må man gøre sig klar til at kæmpe med sommertrafikken.

For skolernes sommerferie starter i den kommende weekend, og allerede fra på fredag kan der opstå længere rejsetider.

De lange ture, mange familier skal ud på i sommeren betyder også, at bilerne bliver tørstige. Og der kan faktisk være mange penge at hente, hvis man vælger at tanke de rigtige steder.

Eksempelvis er benzinen noget billigere i Østrig, som mange kører igennem på vej på ferien, end i nabolandene Italien og Tyskland. Vi har lavet en prisguide, der kan læses HER.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu