Ferieparadis advarer: Fem turister druknet

22. januar 2019 18:57 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Myndighederne på Maldiverne er ude med en advarsel og vil lave et gennemgående tjek af ferieparadisets turistfaciliteter.

Ferieparadis advarer: Fem turister druknet
Flot ser der ud på Maldiverne, men vandet er ikke til at spøge med. (Foto: Scanpix)

Den eksotiske øgruppe Maldiverne i Det Indiske Ocean er kendt som en sand drømmedestination. Med høje temperaturer, hvide sandstrande og azurblåt vand kan de fleste nok tages i at drømme om turistperlen i ny og næ.

Men der er også en skyggeside. Siden 13. januar er fem turister druknet i ferieparadisets have. Det skriver MSN. Det er nemlig monsun-sæson i området, og det fører stærke strømme med sig.

Det har fået de lokale myndigheder til at advare turister i området om at tage særligt hensyn. Samtidig fortæller det maldiviske turismeministerium, at de vil inspicere og opdatere reglerne for turistområderne i landet. Derudover vil de oprette “safe zones” på alle øer, man kan svømme i.

– Vi har besluttet os for at inspicere alle turistfaciliteter i løbet af de næste seks til otte måneder. Det er vi nødt til for at sikre os, at reglerne bliver fulgt, siger turistminister Ali Waheed ifølge MSN.

De omkomne er en 40-årig russisk kvinde, en 84-årig tjekke, en 66-årig sydkoreaner samt et ungt filipinsk par, der var på bryllupsrejse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu