Ferieparadis ramt af mystiske dødsfald

21. juni 2019 06:04 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Mindst ni amerikanske turister er på et år fundet døde på hoteller i Den Dominikanske Republik.

Del:

En 55-årig mandlig amerikansk turist blev i sidste uge fundet død på sit hotelværelse i Den Dominikanske Republik. Han er den niende i rækken af amerikanere, der fundet døde under  mystiske omstændigheder i turistparadiset inden for det seneste år.

Manden boede på et resort i byen Sosua, hvor han fejrede en vens fødselsdag, har hans familie bekræftet til NBC News.

Manden havde natten før sin død klaget over varmen til sine venner og var gået på sit værelse for at tage et bad og hvile sig. Her fandt en stuepige ham liggende død på gulvet.

Den dødes bror har fortalt, at han ikke kender dødsårsagen, men at han vil have tilfældet undersøgt.

– Jeg vil ikke gætte på årsagen. Men jeg tror, der er noget galt, og jeg mener, det skal undersøges – uanset hvor meget det koster, og hvor lang tid det vil tage, har han sagt.

FBI undersøger tre dødsfald

NBC News skriver også, at en række andre familier har berettet, de også har mistet slægtninge på mystisk vis, mens de opholdt sig i Den Dominikanske Republik.

For eksempel har en ung mand fortalt, at hans mor, som opholdt sig i byen Punta Cana, døde den 11. juni – bare en dag efter sin fødselsdag. Sønnen siger, at han stadig ikke kender sin mors dødsårsag, og at han ikke har haft mulighed for sørge ordentligt, fordi hendes rester ikke kommet hjem.

Ifølge den amerikanske ambassade har det ikke været muligt at lave en toksikologisk test i forbindelse med kvindens død, fordi det maskineri, der skal bruges, er brudt sammen.

Den 12. april blev en 67-årig mand fundet død i Punta Cana og i maj blev tre turister fundet døde i byen La Romana i løbet af blot fem dage. To af disse, et par, havde begge vædske i lungerne.

FBI, som er i gang med at undersøge de tre maj dødsfald, siger, at der kan gå en måned, inden der forelægger resultater af toksikologiske tests.

I januar blev en 78-årig mand fundet død på sit værelse i Punta Cana og der er yderligere rapporteret om mindst to dødsfald i 2018.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu