ANNONCE

Fester som en teenager: Martin fik sparket

22. oktober 2019 21:04 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

47-årige Martin fik et tiltrængt spark af eksperterne i Luksusfælden.

Luksusfældens eksperter og 47-årige Martin fra Odense kom rigtig dårligt fra land, da det viste sig, at Martin skjulte flere ting for eksperterne, som han ikke ville af med.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Da det blev opdaget blev han skældt hæder og ære af den nye ekspert Sesilie Munk Stenderup, der gav den festlige Martin en sidste chance for at vise, han gerne ville have den hjælp, han selv har bedt om.

Foruden et vildt forbrug af tøj, sko og især ure, der bidrog til opbygningen af en koloenorm gæld, så røg Martins penge til fest og farver. Med en misligholdt gæld svarende til sin indkomst, kom eksperterne Carsten Linnemann og Sesilie Stenderup på en – forudså de selv – ekstrem opgave.

Fremad

“Nu skal der andre boller på suppen”, proklamerede en rystet Martin, da han i aftenens afsnit blev bedt om at hælde et hav af drikkevarer i en spand, for nu skulle det være slut med byture, der simpelthen på ingen måde var råd til.

Faktisk tyder noget på, at det har haft en effekt. Eksperterne kunne i programmet ikke lægge et budget for Martin, der skulle bevise, at han gerne vil projektet. Derfor blev det først lagt til sidst, hvor det ellers plejer at være præsentationen af et nyt.

Martin har efter programmet ikke ønsket at tale med pressen, men har via TV3 sendt en skriftlig udtalelse.

Jeg har været meget glad for at være med i Luksusfælden, det var noget af et wake up call. Eksperterne gav mig det spark, jeg havde brug for, for jeg havde kørt den for langt ud“, skriver han blandt andet.

Mere liv

Eksperterne følger naturligvis med i, hvordan Martins økonomi bevæger sig, og hvor der tidligt i programmet var skældud, så er det afløst af ros, da eksperterne lagde budgettet for Martin, der blandt andet skifter arbejde.

Budgettet ender med at være ekstremt stramt på grund af Martins store gæld, men i dag mener han altså selv, at det sagtens kan lade sig gøre.

Jeg holder alt, hvad vi har aftalt, og har lagt mit liv helt om. Jeg går ikke i byen mere, men laver i stedet mad og har gæster derhjemme. Jeg er alt i alt meget glad og ser lyst på fremtiden nu“, skriver Martin, der ifølge aftenens afsnit kan være gældfri om ni år.

Svært at tro på

At det overhovedet skulle lykkes med så positivt et punktum, lå bestemt ikke i kortene, fortæller Sesilie Munk Stenderup til Newsbreak.dk. Både hun og Carsten Linnemann følte, at de for alvor var kommet på opgave.

– Martin var i en tilstand af virkelighedsfornægtelse. Jeg syntes faktisk, det var en virkelig svær opgave, siger hun.

Som seer efterlades man med det indtryk, at alvoren går op for den 47-årige odenseaner, da han bliver bedt om at tømme et hav af drikkevarer i en spand for at sige farvel til sit farverige liv med byture. Stenderup har dog en anden udlægning:

– Allerede da han kommer ind på baren, kan vi se, at han er helt anderledes. Han er meget mere målrettet at se på. Det er som om, der er noget, der går op for ham, da han forinden er blevet taget i at lyve for os, siger hun.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu