Fetterlein skoddede sin tv-date

17. maj 2012 14:33 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fetterlein skoddede sin tv-date
Billede mangler

Den gensidige tiltrækning var i top, da 41-årige Frederik Fetterlein i onsdagens udgave af ‘Dagens Mand’ røg på date med den mere end dobbelt så unge Sofie.
Men siden TV 2-programmet blev optaget er det kun blevet til ‘en masse søde beskeder og løfter om dates’, siger 20-årige Sofie til Ekstrabladet.
– Men han har brudt aftalerne hver gang – så skal han arbejde, og så skal han pludselig noget andet. Det er lidt mærkeligt, for det er ham, der hele tiden kontakter mig og spørger, om vi ikke skal ses. Han virker meget interesseret. Frederik er bare forvirret, siger hun til avisen.
Frederik Fetterlein har en lang liste af forliste forhold bag sig og børn med fotomodellen Tereza Maxova og sangerinden Saseline Sørensen.
Og 20-årige Sofie fra ‘Dagens Mand’ er da heller ikke klar til at prøve lykken, selvom hun gerne vil på en date Fetterlein.
– Nej, vi skal ikke være kærester. Og jeg tror heller ikke at Frederik vil have, at jeg skal smøre madpakker til hans børn. Jeg har ikke meldt mig til programmet for at få en kæreste, men for at få nogle sjove oplevelser, siger hun til Ekstrabladet.
Frederik Fetterlein er ikke enig i, at han har brændt sin yngre date af flere gange.
-Brændt af og brændt af ….. Vi er bare gode venner og snakker sammen. Jeg meldte mig ikke til programmet for at finde mit livs kærlighed, forklarer Fetterlein til Ekstrabladet.
Han siger desuden til avisen, at han har en pige, som han ser fast.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu