ANNONCE

Filmede døde betjente – nu er han dømt

29. april 2021 10:51 | Af: Massimo Grillo, ms@newsbreak.dk

"Hjerteløst", "grusomt" og "uværdigt" var de ord, Richard Pusey fik med, da dommeren afsagde dommen

Flere fotos i galleriet her over artiklen

Han bliver kaldt “den mest hadede mand i Australien”. Nu har Richard Pusey fået 10 måneders fængsel for at have filmet fire døde betjente.

Han erkendte sig skyldig i en sjælden tiltale, der bedst kan oversættes som “vanvittig, offentlig uanstændighed”. Han var blevet stoppet af politiet efter af have kørt næsten 150 kilometer i timen.

Betjentene stod og drøftede om bilen skulle konfiskeres, men i det samme kom en lastbil kørende, hvor chaufføren fik et ildebefindende.

Blev ramt af politibil

Lastbilen bragede ind i en af politibilerne, der holdt i nødsporet. Den fløj ind i de fire betjente, der alle blev dræbt på stedet.

Ifølge Sky News stod Richard Pusey og tissede i vejsiden, da betjentens bil og betjentene blev ramt. Han optog to videoer på stedet på samlet tre minutter og otte sekunder.

BBC har tidligere skrevet, at på et kropskamera på en af de dræbte betjente, blev det dokumenteret, at Pusey oven i købet opførte sig hånligt over for de dræbte politifolk.

Han havde både ecstasy og cannabis i blodet. Richard Pusey har siddet varetægtsfængslet i 296 dage og har derfor snart udstået sin straf på de 10 måneder.

Flere fotos øverst i artiklen

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu