Filmer han dræber Bianca og lægger det på nettet

16. juli 2019 22:12 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

En 21-årig mand tog billeder, mens han dræbte sin kæreste.

Filmer han dræber Bianca og lægger det på nettet
På billedet ses 17-årige Bianca Devlins. Hendes kæreste har indrømmet, han ville dræbe hende. Han tog billeder, mens han gjorde det. Og delte dem. Foto: Familierne Williams/Devins. Brugt med tilladelse.

En 21-årig mand dræbte angiveligt sin kæreste. Ét er i hvert fald sikkert: Han delte billeder af hendes lig via et gaming-site.

Det skriver politiet i City of Utica, N.Y., i en pressemeddelelse.

Søndag 14. juli fik politiet flere anmeldelser på, at en mand have postet, han havde dræbt sin kæreste. Han truede med også at ville gøre skade på sig selv.

Det fik politiet til at iværksætte en eftersøgning af begge. På et tidspunkt ringede den 21-årige også selv og fortalte om drabet på sin kæreste, den 17-årige Bianca Devins.

Det lykkedes politiet at lokalisere den 21-årige, der lå ved siden af en sort firhjulstrækker på gaden. Da betjentene nærmede sig, begyndte han at stikke sig selv i halsen med en kniv.

Filmer sig selv, mens han dræber

Herefter lægger han sig ved grøn presenning, der lå på jorden. En betjent lagde mærke til, der stak brunt hår ud under den. Den sårede indrømmer over for betjenten, at den dræbte ligge under den. Herefter tager den 21-årige sin mobiltelefon frem og tager billeder af sig selv liggende med den dræbte.

Det lykkedes at afvæbne ham og på trods af svære skader, er han uden for livsfare.

Under presenningen lå 17-årig Bianca Devins, dræbt.

Artiklen fortsætter under videoen

Den mistænkte og Bianca mødte hinanden for to måneder siden gennem Instagram. Herefter udviklede det sig til et kæresteforhold.

Lørdag havde de to planlagt at tage til koncert i New York City. Politiet antager, at de to er kommet op af skændes efter koncerten, og det skænderi eskalerede. Så meget, at den mistænkte tog en stor, sort kniv og brugte den til at stikke Bianca i halsen.

På det tidspunkt tog den 21-årige billeder af selve drabet – og lagde dem op på den gamer-sitet Discord. Det var nogle herfra, der så billederne og kontaktede politiet.

“Vi kan bekræfte, at billederne af både og ofret og af gerningsmandens sår er autentiske”, udtaler politiet i City of Utica.

Familien udtaler sig

Bianca Devins familie har efter drabet lavet en offentlig udtalelse på denne hjemmeside.

“Vi er taknemmelige for al den kærlighed og sympati, vi har fået fra venner, familie, Biancas venner og hele lokalsamfundet. Bianca var en fantastisk, ung pige, der blev revet væk fra os alt for tidligt. Hendes smil oplyste vores liv og hun vil altid blive husket som vores prinsesse,” står der blandt andet i den.

Den mistænkte er endnu ikke afhørt. Det vil han blive, når han er kommet sig.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu