Filmstjerne: Drop sex med manden

19. maj 2012 14:15 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Filmstjerne: Drop sex med manden
Billede mangler

Han er kendt for at have svært ved at holde sine skarpe meninger tilbage, og nu har Sean Penn igen gjort sig bemærket.
Under filmfestivalen i Cannes har den amerikanske skuespiller opfordret de kvindelige gæster og stjerner ved festivalen til at gå i sexstrejke, medmindre deres mænd finder pengepungen frem til en velgørenhedsauktion til fordel for Haiti.
– I solidaritet med de haitiske kvinder, som har lidt mere end alle andre kvinder i verden, vil jeg have, at alle kvinder i dette rum siger til manden ved siden af dem: Jeg vil ikke knalde dig i aften, medmindre du hoster op, sagde Penn ved arrangementet fredag aften.
Om det var den 51-årige skuespillers ord, der blev afgørende, står ikke helt klart, men i hvert fald greb de mange gæster pungen og samlede i alt, hvad der svarer til knap 9,7 millioner kroner til ofrene for det ødelæggende jordskælv i Haiti i 2010.
Blandt de mandlige gæster ved auktionen var blandt andre et par af Cannes-festivalens jurymedlemmer, designeren Jean-Paul Gaultier og skuespilleren Ewan McGregor.
Derudover var også Ben Stiller, Chris Rock og Hollywood-produceren Harvey Weinstein med til velgørenhedsauktionen.
Blandt auktionens mest populære effekter var to VIP-billetter til en U2-koncert og en af forsanger Bonos guitarer, som tilsammen indbragte knap 1,5 millioner kroner.
Det samme gjorde VIP-pladser til Golden Globe-prisuddelingen og en invitation til at møde Monacos fyrst Albert.
Tre personer har hver lagt 745.000 kroner for tre dage med Sean Penn i Haiti, mens to portrætter malet af streetart-kunstneren Shephard Fairey, der lavede Barack Obamas kampagneplakater, gik for 745.000 og 818.000 kroner.
Sean Penn, der er blevet udnævnt til særlig udsending for Haiti, viste til slut en video, hvor østatens præsident, Michel Martelly, takkede for donationerne, mens han sang og spillede klaver.
Jordskælvet, der ramte Haiti i januar 2010, kostede 250.000 mennesker livet og gjorde flere hundredtusinder hjemløse.
AFP

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu