Fin lodtrækning for U21-landsholdet

31. januar 2013 10:52 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Fin lodtrækning for U21-landsholdet
Billede mangler

Det så umiddelbart fornuftigt ud, da UEFA torsdag trak lod til EM-grupperne for U21-landshold. Danmark lå i anden seedningslag og kunne have trukket et svært hold fra første lag.

Danmark trak dog Rusland fra første lag og kom samtidig i en seks-holds pulje med øvrig deltagelse af Bulgarien, Slovenien, Estland og Andorra.

– Jeg synes, det ser fornuftigt ud. Jeg har ikke fuldt overblik over, hvor stærke de enkelte nationer er på denne årgang, men når man ser på de nationer, der var mulige at trække fra 1. seedningslag, så kunne det have været både meget værre men også bedre, siger Wieghorst på DBUs hjemmeside.

– Vi ved, at Rusland altid har et godt hold, men vi bør som minimum kunne spille lige op med Slovenien og Bulgarien, og slå de små nationer i gruppen, siger Wieghorst, der er optimist på sit mandskabs vegne.

– Vi har en god gruppe af spillere, hvoraf nogle har været med på turen til USA, men har også samtidig gode spillere i udlandet og derhjemme. Så vi har en god basis, som skaber grobund for optimisme med hensyn til at kvalificere os til play off-kampene. Vi er i hvert fald ikke afskrækket, siger U21-landstræneren

De ti puljevindere deltager sammen med de fire bedste toere i play off-kampe om de syv pladser ved EM-slutrunden i juni 2015, hvor Tjekkiet som værter er den fødte ottende deltagere.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu