Fire Aarhus-demonstranter har overnattet i arresten

1. april 2012 08:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fire Aarhus-demonstranter har overnattet i arresten
Billede mangler

 Fire ud af de i alt 89 anholdte demonstranter efter lørdagens demonstrationer i Aarhus, har måttet tilbringe natten på politigården.
 
Østjyllands Politi løslod langt størstedelen af de 89 anholdte demonstranter lørdag aften. Men fire måtte blive tilbage. I dag vil Østjyllands Politi undersøge, om der er bevismaterialer nok til at kunne fremstille dem i grundlovsforhør.
 
”De fire tilbageværende står bag de voldsomste aktioner, og de vil angiveligt blive sigtet for vold eller trusler om vold”, siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Richard Jakobsen ifølge jp.dk.
 
Selvom de 85 løsladte demonstranter ikke fremstilles i grundlovsforhør, bliver flere af dem alligevel sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.
 
Ved demonstrationerne i Aarhus fik en politimand en flaske eller en sten i baghovedet, mens tre andre politifolk kom lettere til skade.
 
De fire demonstranter, der stadig er i politiets varetægt er angiveligt alle anti-fascistiske aktivister, d r gik i på gaden i demonstration mod Danish Defence League, der havde arrangeret samling i Mølleparken i Aarhus.
 
Det var, da politiet forhindrede moddemonstranterne i at komme ind i Mølleparken, at de i stedet gik til angreb på politiet – med kasteskyts.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu