ANNONCE

Fire anholdt efter vildt kniv-slagsmål på åben gade

6. februar 2017 22:43 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Fire personer sidder anholdt hos politiet efter vilde scener udspillede sig på åben gade i Struer.

Fire anholdt efter vildt kniv-slagsmål på åben gade
Her foran Struer Fitness udbrød et vildt slagsmål sen eftermiddag mandag. Foto: Google Maps

Det er næppe hverdagskost i Struer, at der pludselig udspiller sig western-agtige scener på åben gade. Ikke desto mindre var det tilfældet mandag eftermiddag. Resultatet her af er, at politiet nu er fire anholdte “rigere”. Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Carsten Henriksen fortæller til Newsbreak.dk, at der er tale om tre mænd og en kvinde.

– Alle fire er fra lokalområdet. Der sker det, at kvinden i bil kører to af mændene til Bredgade i Struer, hvor de møder den tredje mand, og det udvikler sig til et slagsmål, siger han.

Undervejs i slagsmålet bliver der svinget med en kniv, og i den forbindelse bliver en af parterne i sagen snittet i fingeren.

– Sagen er den, at der bliver delt lidt ud til både højre og venstre, og det er endnu ikke helt klart for os, hvem der egentlig gør hvad. Noget tyder dog på, at den mand, der bliver opsøgt i Struer, er mere forurettet end de andre, siger vagtchefen.

Lyder spændende – er det måske ikke

Der er ingen af de involverede parter, der er kommet så meget til skade, at det har været nødvendigt med ambulance eller skadestue. Alle de anholdte er i øjeblikket i politiets varetægt, hvor de vil blive afhørt – i et forsøg på at klarlægge, hvad pokker hele denne strid handler om.

Umiddelbart tyder det ikke på, at det har været det helt store drama, men slagsmålet foregik dog på åben gade foran et lokalt fitness-center, der har døgnåbent.

Af hensyn til sporsikring valgte politiet da også at afspærre ved Kirkebakken og Bredgade i nogle timer. Anmeldelsen om slagsmålet kom i første omgang klokken 15.38, og ved 19-tiden var afspærringen ophævet.

Meget er uvist

– Vi er i fuld gang med afhøringer, siger Carsten Henriksen, der godt tør love, at der næppe kommer mere ud om sagen i løbet af mandag. Ganske enkelt fordi politiet ikke ved mere for nuværende.

Kvindens andel er også uvis, men vidner har ifølge politiet meddelt, at hun kørte den bil, hvor fra de to mænd steg ud med det mål for øje at komme op at toppes med den tredje mand. Det lykkedes.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer var der tydelige blodspor på fortovet foran fitness-centret.

Firmaidræt Struer/Struer Fitness, som centret hedder, ligger altså lige der, hvor slagsmålet fandt sted. Det kan vise sig at være positivt.

– Politiet har både masser af vidner, og vi har også videoovervågning, som har fanget episoden, oplyser centerleder Frank Kristensen til avisen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu