ANNONCE

Fire anholdt for rovmordet på Kirsten Inge Damsgaard

10. januar 2012 19:33 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fire anholdt for rovmordet på Kirsten Inge Damsgaard
Billede mangler

Fire personer blev sidst på eftermiddagen anholdt for rovmordet på Kirsten Inge Damsgaard den 30. december på Nordfrontvej i Gladsaxe.
 
Det var efterforskere fra Københavns Vestegns Politi, der tirsdag ved 17.30-tiden anholdt to mænd og to kvinder – alle bulgarske statsborgere.
 
De to mænd er henholdsvis 20 og 22 år mens kvinderne er 14 og 19 år.
 
Den 81­årige Kirsten Inge Damsgaard blev brutalt røvet og dræbt i sit hjem på Nordfrontvej. Det skete den 30. december og siden har sagen været intenst efterforsket ligesom politiet flere gange har bedt offentligheden om hjælp via de fotos og video-overvågninger, der blev offentliggjort.
 
“Vi sigter de to mænd for drab og røveri og fremstiller dem i grundlovsforhør onsdag med henblik på varetægtsfængsling,” siger efterforskningsleder Charlotte Skovby.
 
Hvorvidt kvinderne også skal fremstilles i grundlovsforhør, bliver vurderet i løbet af natten, oplyser Charlotte Skovby. Hun påpeger, at der stadig forestår et stort efterforskningsarbejde i sagen.
 
Grundlovsforhøret vil blive begæret holdt for lukkede døre. Derfor kan der ikke gives flere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu