Fire anholdt i bybus efter knivstikkeri

26. august 2019 16:31 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 17-årig dreng stukket med kniv.

Opdatering klokken 16.31:

Politiet oplyser nu i en pressemeddelelse, at vidner på stedet har forklaret, hvordan en gruppe unge mænd med hættetrøjer på overfaldt den 17-årige med knivstik. Det foregik omkring skolens parkeringsplads. Den 17-årige er elev på skolen.

Omkring klokken 14.00 anholdt Østjyllands Politi fire mænd, som sad i en bybus på Viby Ringvej i Aarhus i Viby. Mændene, der er i alderen 18-19 år, er foreløbigt sigtet for grov vold.

“Den foreløbige efterforskning peger på, at det formentligt er en intern strid, der ligger til grund for overfaldet, og at episoden ikke er banderelateret på nogen måde. Østjyllands Politi er nu ved at efterforske sagen nærmere – også om der eventuelt er flere gerningsmænd til overfaldet. Det vil senere blive vurderet, hvor vidt de fire mænd skal fremstilles i grundlovsforhør i løbet af tirsdag”, skriver politiet, der ikke vil kommentere sagen yderligere.

Opdatering 15.03:

Det fremgik tidligere, at der er tale om en dreng på 15 år. Politiet har siden meddelt, at det ikke er tilfældet. Han er 17.

Desuden oplyser politiet, at drengen er ramt af flere knivstik, men er dog uden for livsfare.

Oprindelig artikel:

En 17-årig dreng er mandag eftermiddag blevet stukket med en kniv, oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Her fremgår det, at episoden blev anmeldt klokken 13.14.

Knivstikkeriet skal være foregået ved Aarhus Business College (Handelsgymnasium, red) på Vejlby Centervej i Aarhus-bydelen Risskov.

Drengen er kørt til hospitalet“, skriver politiet.

Fire mænd, der mistænkes for at have forbindelse til knivstikkeriet, er blevet anholdt.

Ikke yderligere“, skriver Østjyllands Politi klokken cirka 14.15.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu