ANNONCE

Fire anholdt i stor politiaktion

8. april 2020 19:51 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Fire personer er onsdag eftermiddag blevet anholdt i Nyborg. De har relation til hjemmerøveri på den anden side af Storebælt.

Fire anholdt i stor politiaktion
De mistænkte har, hvis det viser sig at være dem, på en eller anden vis krydset Storebælt. Foto: Scanpix

En stor politiaktion fandt onsdag eftermiddag i et par timer sted i den fynske by Nyborg. Her blev fire personer anholdt af Fyns Politi. Det bekræfter politikredsen overfor Fyens.dk. Sagen tilhører dog kollegerne på den anden side af Storebælt.

De fire anholdte er nemlig mistænkt i en sag om hjemmerøveri i Skælskør. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der tidligere onsdag efterlyste en specifik bil i sagen, til Newsbreak.dk.

Efterforskningsleder Stine Stenbek siger onsdag aften, at bilen endnu ikke er fundet – og det oplyste registreringsnummer er muligvis heller ikke korrekt. De fire anholdte er dog blevet sendt til Sydsjælland fra Fyn.

– De er i vores varetægt, og der vil ske fremstilling i grundlovsforhør torsdag, siger Stenbek, der dog ikke endnu kan sige, hvor mange der faktisk bliver fremstillet.

Hjemmerøveriet er sket på Skytteengen i Skælskør, der ligger syd for Korsør på Sjællands vestkyst. Efterforskningslederen ønsker ikke at oplyse detaljer om sagen, ligesom hun heller ikke vil sige, om der er flere mistænkte på fri fod.

Til gengæld bekræfter hun altså, at bilen ikke er i politiets hænder. Der er tale om en mindre Citroën. For nuværende kan det heller ikke oplyses, hvordan politiet kom på sporet af de mistænkte, der altså blev anholdt på den anden side af bæltet i en stor aktion.

Et vidne har til Fyens.dk fortalt, at han har set mindst fem politibiler i Nyborg midtby, heraf to med hunde. Politiets arbejde i Nyborg stod på fra klokken 16 til klokken 18 og foregik i midtbyen. Ud over anholdelserne brugte betjente tid på at undersøge området, oplyser Fyns Politi til Ritzau.

“]

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu