ANNONCE

Fire mænd og en kvinde sigtet for 174 indbrud

6. december 2011 13:13 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fire mænd og en kvinde sigtet for 174 indbrud
Billede mangler

Rundt om i villaer i Jylland begik fem personer starten af 2011 i alt 174 systematiserede indbrud, hvor de var på rov efter smykker, computere og andre værdigenstande.
Sådan lyder anklagen fra Midt- og Vestjyllands Politi, som nu har rejst tiltale mod fire mænd og en kvinde med serbisk baggrund, der er i alderen fra 37 til 57 år.
“Meget tyder på, at vi her har at gøre med en bande, som er kommet til landet for at stjæle,” bekræfter vicedirektør Kåre Skjæveland overfor Newspaq.
Her fungerede en mand på 57 år som chauffør og vagt, mens de andre begik indbruddene i byer som Aulum, Give, Hampen, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ry, Silkeborg, Sunds og Videbæk, oplyser anklager i sagen, Jens Severinsen.
Blandt andet tiltaler politiet gruppen for efter et af tyvetogterne i en lejlighed i Ikast, at kvinden og en mændene tog til Tyskland med blandt andet stjålne guldsmykker og scorede godt 100.000 euro per gang.
Derudover er nogle af de fem anklaget for at stå bag et rambuktyveri i Herning i april 2010. Under kuppet mod smykkebutikken Koral Guld & Sølv slap tyvene væk med smykker for næsten to millioner kroner.
“De fem tiltalte nægter sig hovedsaglig uskyldige i alle anklager med få undtagelser,” lyder det fra Jens Severinsen.
En af dem er dansk statsborger, mens fire ikke har dansk pas. Anklagemyndigheden er ved at tage stilling til, om man vil kræve de fire udvist, hvis de findes skyldige.
Retten i Herning skal behandle sagen over otte dage i januar og februar.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu