Fire personer anholdt for drabsforsøg

9. februar 2013 06:58 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Fire personer anholdt for drabsforsøg
Billede mangler

Politiet har anholdt fire personer, som er under mistanke for at stå bag et drabsforsøg på to personer sent fredag, oplyser Københavns Politi.

 

– De to forurettede kommer kørende i deres bil omkring Bispebjerg Kirke, da en bil kører op på siden af dem og tvinger dem til at stoppe. De bliver hevet ud og udsat for knivstikkeri og slag og vold, oplyser Sajjad Haider, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Han tilføjer, at de to sårede mænd herefter selv begiver sig til Bispebjerg Hospital, hvor de bliver behandlet for knivstik flere steder på kroppen.

– Men de er uden for livsfare, deres tilstand er stabil, siger efterforskningslederen.

Politiet tager efterfølgende på patrulje i Bispebjerg, hvor de støder på de fire formodede gerningsmænd, der er kendt af politiet i forvejen.

– Der er indikationer på, at de kan stå bag. Den ene har blod på tøjet, og der er også andre tekniske beviser, der peger i den retning, siger Sajjad Haider.

Han ønsker ikke at komme nærmere ind på de øvrige omstændigheder omkring overfaldet, men siger, at politiet formoder, at opgøret kan være banderelateret.

– Det er svært at sige, hvad der ligger bag, men det er vores opfattelse, at det her er banderelateret, forklarer han.

De fire anholdte mænd vil i løbet af lørdagen blive fremstillet for en dommer og sigtet for drabsforsøg.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu