ANNONCE

Fire spritbilister taget på Lolland-Falster

2. december 2011 10:26 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fire spritbilister taget på Lolland-Falster
Billede mangler

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har i det forløbene døgn taget fire spritbilister.
 
En 62-årig mand fra Rødby blev torsdag morgen standset af politiet, da han kom kørende ved grænsekontrollen i Rødby. Der blev på det tidspunkt foretaget stikprøvekontroller af rejsende, og det skulle vise sig, at det var en god idé at standse manden. En alkometertest viste en for høj promille, og manden blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.
 
I Nakskov på Strandpromenaden blev en 45-årig kvinde fra Nakskov torsdag klokken 13.15 anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i påvirket tilstand. Forinden havde hun kørt i en uindregistreret bil og hun blev derfor også sigtet for kørsel i uindregistreret køretøj.
 
En 47-årig mand fra Nørre Alslev blev klokken 16.18 standset på sin knallert på Cikorievænget i Nørre Alslev. Manden var spirituspåvirket og blev derfor anholdt og sigtet for det. Efter nærmere undersøgelse af knallert og mandens kørekortforhold viste det sig, at knallerten ikke var forsikret, og at manden ikke havde førerret til køretøjet. Det medførte en sigtelse for begge forhold.
 
Endelig blev en 46-årig mand fra Horslunde, der kørte knallert på Nakskovvej i Nakskov taget. Det skete fredag klokken 00.55. Manden var spirituspåvirket. Det blev han anholdt og sigtet for.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu