ANNONCE

Fire stak af fra politiet

9. oktober 2020 22:37 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Tre blev egentlig til fire.

Oprindelig var det tre personer, der fredag blev anholdt i Birkeskoven i Glostrup. Fredag sen aften oplyser vagtchef Torben Wittendorff, at det faktisk i alt blev til fire.

Det var på Twitter, politiet oprindelig gjorde opmærksom på, at der foregik noget i Glostrup. Her skrev Københavns Vestegns Politi:

“Vi er i øjeblikket til stede Birkeskoven i Glostrup i forbindelse med et mistænkeligt forhold, som en af vores patruljer blev opmærksom på”, og så fremgik det, at politiet ikke på det tidspunkt havde yderligere.

Det er der til gengæld nu.

– Vores patrulje kom kørende, og klokken 18.57 får den øje på en bil, hvor der foregår noget mistænkeligt. Pludselig stikker fire personer af fra patruljen. Det lykkes at anholde de tre, og kort efter bliver den fjerde så også anholdt, siger Wittendorff til Newsbreak.dk klokken 22.

Politiet er ved at hitte hoved og hale i sagen, og derfor skal alle fire afhøres. Der er ikke umiddelbart planer om, at de skal fremstilles i grundlovsforhør.

– De var i besiddelse af en mængde penge og en mængde narkotika, som gør, at vi mistænker, de er involveret i handel, siger vagtchefen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu