ANNONCE

Fire værtshuse sigtet for åbning efter midnat

12. september 2020 15:00 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Ud over fire værtshuse, der ikke kunne finde ud af at lukke, har Københavns politi kun ros til overs for københavnerne.

Fire værtshuse sigtet for åbning efter midnat
Fire værtshuse i København er sigtet for at holde for længe åbent. Foto: Colourbox.

Citathistorie: TV 2 Lorry

Ejerne af fire værtshuse i København får nu en sigtelse for at overtræde reglerne om, hvor længe de må holde åbent. Det sker efter en massiv politiindsats fredag aften, hvor Københavns politi var til stede i aften- og nattelivet for at sikre, at forsamlingsforbuddet ikke blev overtrådt.

– Der var fire mindre beværtninger, der ikke kunne finde ud af at lukke efter midnat. De får nu en sigtelse, og bøden afhænger af deres størrelse, forklarer vicepolitiinspektør Rasmus Agerskov Schultz til TV 2 Lorry.

Han siger videre, at politiets helt store opgave var at sikre, at folk ikke stimlede sammen, da værtshusene efter reglerne lukkede klokken 24.

– Og det gjorde folk ikke, så det er gået rigtig fint, siger han.

Ud over de generelle regler om at man ikke må forsamles mere end 50 personer, så er to steder i Nørrebroparken i København omfattet af et egentlig opholdsforbud. Men heller ikke her var der problemer.

– Der var god respekt om forbuddet, og det skete heller ikke andre steder i byen, siger Rasmus Agerskov Schultz.

Han understreger, at politiet generelt kun har ros til overs for københavnerne efter den starten på den første weekend, siden myndighedene strammede coronagrebet om København og de omkringliggende kommuner efter nye stigninger i antallet af coronasmittede.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu