Fireårig og bedstemor dræbt i ulykke

21. juni 2012 10:52 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fireårig og bedstemor dræbt i ulykke
Billede mangler

En voldsom lastbils-ulykke onsdag på Helsingørmotorvejen har kostet to menneskeliv. I første omgang forlød det, at en var dræbt, men torsdag stod det klart, at to mistede livet ved ulykken.

 
– Det er en 71-årig kvinde fra Allerød og hendes 4-årige barnebarn fra Hillerød, siger politiinspektør Uffe Stormly, Nordsjællands Politi.
Tre køretøjer – to lastbiler og en personbil – var involverede i det dramatiske sammenstød, der i timevis lukkede den stærkt trafikerede færdselsåre i retning ind mod byen.
De tekniske undersøgelser efter ulykken har været meget vanskelige. Derfor stod det ikke fra begyndelsen klart, at der var to dræbte.
– En ulykke, hvor en personbil kommer i klemme mellem to lastbiler, er en voldsomt stor ulykke. Personbilen er mast til ukendelighed, og det vanskeliggør vores arbejde, både med de tekniske undersøgelser og med at finde ud af, hvem der var i bilen, siger Uffe Stormly.
– De tekniske undersøgelser har været meget vanskelige, og det har taget tid, siger han.
Den fatale ulykke skete ved 10-tiden onsdag formiddag på motorvejen omkring 400 meter nord for Tuborgvej.
Personbilen med den 71-årige kvinde som chauffør og det 4-årige barnebarn som passager var ad motorvejen på vej ind mod København, da en forankørende lastbil formentlig bremsede op.
Kvinden bremsede også, men hendes bil kom i klemme og brød i brand, da en bagvedkørende lastbil tørnede ind i den.
Den ene lastbilchauffør er uskadt efter ulykken, men ifølge politiet meget chokeret. Føreren af den anden lastbil er kvæstet og overført til Rigshospitalet. Han er ikke i livsfare.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu