ANNONCE

Fireårige piger er i livsfare efter knivstik

12. august 2012 22:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fireårige piger er i livsfare efter knivstik
Billede mangler

To tvillingpiger svæver fortsat mellem liv og død, efter at de søndag eftermiddag blev stukket med kniv af deres far på Rigshospitalet.
Begge piger blev hårdt kvæstet, og det forlød efter knivoverfaldet, at især den ene var i overhængende livsfare.
Søndag aften betegner politiet begge pigers tilstand som kritisk.
– Den sidste melding, vi har fået er, at det står kritisk til for dem begge, men vi håber selvfølgelig det bedste, siger vicepolitiinspektør Lau Thygesen, Københavns Politi.
Overfaldet skete på Rigshospitalets Ronald McDonald Hus, hvor familien på fire opholdt sig, fordi den ene datter har været syg i længere tid.
Efter at have stukket døtrene sårede faren sig selv, og da politiet ankom til Rigshospitalet, sprang han ud ad et vindue på en høj førstesal og landede hårdt kvæstet neden for bygningen på Juliane Maries Vej.
Farens tilstand var søndag aften stabil. Han har været på operationsbordet, og bevogtes nu af betjente.
Når han er klar, vil han blive anholdt og sigtet for dobbelt drabsforsøg, oplyser Lau Thygesen.
Politiet regner med at fremstille ham i grundlovsforhør i Københavns Dommervagt mandag. Det sker in absentia, fordi han på grund af sin tilstand ikke kan møde op i retten.
Af hensyn til familien ønsker politiet ikke at gå i detaljer med hændelsesforløbet, så motivet til farens desperate handling er foreløbig uklart.
– Vi har ikke afhørt faren og moren endnu, så vi ved ikke, hvad der ligger bag, men vi betragter sagen som opklaret, og vi anser det for en tragisk familiehændelse, siger Lau Thygesen.
Det var tvillingernes mor, der slog alarm til politiet, og fortalte, at faren på hospitalet havde truet med at dræbe pigerne.
Manden er i 50’erne, mens moren er i slutningen af 20’erne. Tvillingerne er fire år.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu