Fischer melder ud: Jeg vil på landsholdet

21. januar 2013 20:48 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Fischer melder ud: Jeg vil på landsholdet
Billede mangler

Viktor Fischer vil ikke lægge skjul på sine høje ambitioner. Han vil på landsholdet, og han går benhårdt efter det.

 

Viktor Fischer er på mange fodboldlæber mandag. Årsagen er, at det danske angrebstalent søndag eftermiddag scorede to gange for Ajax Amsterdam i det store hollandske opgør mod Feyenoord. Det er ikke gået ubemærket hen, og i løbet af dagen har flere fodboldstemmer nævnt Viktor Fischer som en varm kandidat til at gå direkte ind i startopstillingen på landsholdet – specielt med Bendtner ude af spillet.

Selv er Viktor Fischer klar til opgaven. Han vil ikke underspille sin rolle, gør han klart over for sporten.tv2.dk

– Jeg vil ikke sige, at jeg slet ikke tænker på det, for det gør jeg. For jeg ønsker at spille på A-landsholdet. Så jeg gider ikke komme med den der kommentar, at det ikke er noget, jeg skænker en tanke. For det er det, siger Viktor Fischer, som tilføjer, at han føler sig klar til at spille på det danske A-landshold allerede nu.

Viktor Fischer, som kom til Ajax fra FC Midtjyllands ungdomsafdeling, er blot 18 år, men er på kort tid blevet et stort navn i danskerklubben Ajax. Han mener selv, at han med sine præstationer på Ajax’ førstehold har gjort sig fortjent til A-landsholdet, som han tidligere har snust til. Om chancerne for at blive kaldt til landsholdet, siger han til sporten.tv2.dk.

– De må vel automatisk være blevet større. Om jeg så er kommet tættere på, det er ikke op til mig at bestemme. Jeg håber det, og så må Morten jo bestemme, hvem der er god nok til at være med, siger Viktor Fischer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu