Fischer: Presset er dybt positivt

9. april 2013 18:20 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Fischer: Presset er dybt positivt
Billede mangler

Mål og masser af flotte præstationer for Ajax har givet større pres på Viktor Fischer. Men det har den 18-årige dansker intet imod.

 

– Er pres et negativt eller postivt ladet ord? For mig, er det for det meste dybt positivt, især i denne sammenhæng, siger Viktor Fischer til bold.dk

Trods sin unge alder var der adskillige, der krævede Viktor Fischer i startopstillingen, da Danmark for nylig spillede VM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet og Bulgarien. Viktor Fischer var dog hverken med i sejren på 3-0 over tjekkerne eller 1-1 kampen mod Bulgarien.

-.Det er generelt meget positivt, for det er, fordi jeg er en dygtig spiller, at folk forventer, at jeg skal spille. Det tager jeg med, og på et tidspunkt kan det være, der er en åben plads, så jeg kommer til at spille, siger Viktor Fischer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu