ANNONCE

Fitness-folk stak af da politiet kom

21. december 2020 22:18 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Det lykkedes mange at stikke af, da politipatrulje afslørede ulovlig forsamling ved Silkeborg.

Fitness-folk stak af da politiet kom
Forsamlingsforbuddet hælder også træning. Foto: Scanpix

Gad vide, om de fitnessglade mennesker, der var samlet mandag aften til fælles træning, havde en idé om, at coronavirus ikke smitter, når man holder sig i form? Det være usagt. Uanset hvad, gælder forsamlingsforbuddet også for dem.

Det vidste de formentlig godt. For en god del af de 46 trænende, som Midt- og Vestjyllands opdagede udenfor et fitnesscenter i Silkeborg, stak nemlig af, da ordensmagten rullede ind, skriver politikredsen på Twitter.

Man må kun samles 10 jf. gældende restriktioner. Det var en politipatrulje ved Silkeborg, som opdagede at en gruppe på 46 personer var samlet til udendørs træning.

– Vi var ude på en covid-19 patrulje, da vi ser, at en stor gruppe træner udendørs og går rundt mellem hinanden ved fitnesscenteret, fortæller Ole Vanghøj, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til Ritzau.

Det lykkedes politiet at fange nogle af de involvere, som ikke havde held til at stikke af.

– Men 25 personer inklusive ejeren af fitnesscenteret er blevet sigtet for at overtræde forsamlingsforbuddet. Folk burde vide, at det går ikke, at man bryder forsamlingsforbuddet på den måde, siger Vanghøj.

Det koster som udgangspunkt en bøde på 2500 kroner for at overtræde forsamlingsforbuddet, mens ejeren kan se frem til en bøde på 10.000 kroner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu