Fjerde nordmand bekræftet dræbt i Algeriet

26. januar 2013 17:38 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Fjerde nordmand bekræftet dræbt i Algeriet
Billede mangler

Norske ID-eksperter har identificeret det fjerde norske offer for terrorangrebet på gasanlæg i Algeriet. Der er tale om en 43-årig Statoil-medarbejder.

 

Det oplyser Håvard André Aalmo, lederen af det team af norske identifikationseksperter fra Kripos, som er rejst til den algeriske hovedstad for at identificere de dræbte.

Der er tale om den 43-årige Alf Vik, som havde arbejdet for Statoil i mere end fem år, herunder de seneste tre år ved gasanlægget i In Amenas.

Tidligere er også 55-årige Hans M. Bjone, 58-årige Tore Bech og 35-årige Thomas Snekkevik meldt dræbt. Den sidste af de savnede nordmænd er den 56-årige landechef for Statoil i Algeriet, Victor Sneberg.

– Det er med dyb sorg, at vi har modtaget oplysningen om, at Alf Vik er bekræftet død. Vi oplever nogle hårde dage i Statoil. Fire af vores respekterede og kære kolleger er ikke længere blandt os, siger Helge Lund, Statoils koncernchef, i en pressemeddelelse ifølge vg.no.

– Vi er et selskab i sorg, som sender tanker til de familier, der har mistet deres nærmeste, tilføjer han.

Ifølge Håvard André Aalmo arbejder man nu videre med at identificere den sidste savnede, og Kripos forventer at være i mål med identifikationen mandag.

– Vi skal først være helt sikre på personernes identitet, og derefter skal pårørende i Norge underrettes, inden vi går ud med et navn, siger han til vg.no.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu