ANNONCE

Flået ud af bil og stukket ned

20. januar 2021 11:35 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

En ung mand blev tirsdag eftermiddag hevet ud af bil og stukket ned på åben gade

Flået ud af bil og stukket ned
Mand blev stukket ned på Thiesens Allé i Korsør tirsdag eftermiddag. Foto: presse-fotos.dk

Tirsdag eftermiddag kort efter klokken 16.30 blev en yngre mand af anden etnisk herkomst end dansk hevet ud af sin bil og stukket ned på Thiesens Allé i Korsør. Det beretter Benjamin Erichsen, som tilfældigvis kom kørende i sin varebil efter overfaldet, til Sjællandske Medier.

Haltede ud på vejen

Den sårede mand haltede ud på vejen foran varebilen.

– Han åbnede døren og satte sig ind. Han sagde, at han var stukket med kniv i hovedet og det ene ben, og han nævnte også nogle navne på dem, der havde gjort det, fortæller Benjamin Erichsen, der også så en bil køre fra stedet.

Politiet og ambulance blev tilkaldt. En læge fra en lægebil var først fremme og forbandt den såredes sår, hvorefter han blev kørt med ambulance til sygehuset. Imens spærrede politiet af for kørsel på Elme Allé tæt på gerningsstedet på Thiesens Allé.

Slået med baseballbat

Vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi Bo Petersen oplyser til Newsbreak.dk, at den unge mand er uden for livsfare.

– Manden er blevet stukket med kniv tre gange, og han ligger nu indlagt. Men hans tilstand er stabil, siger Bo Petersen.

Det fremgår desuden af Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politis døgnrapport, at manden havde fået flere slag med et baseballbat, inden han blev stukket ned.

Kender sine overfaldsmænd

Der er endnu ingen anholdte i sagen, men politiet forfølger et spor, lyder det.

Den foreløbige efterforskning peger på, at de to gerningsmænd er fra nærområdet, og at den tilskadekomne kender dem.

Det forlyder også, at gerningsmændene ligeledes er af anden etnisk herkomst end dansk.

Andre beboere fra boligområdet oplyser til Sjællandske, at det er velkendt, at boligblokken, hvor den overfaldne mand bor, rummer en “hashbule”, som det beskrives.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu