ANNONCE

Flæbehoved får klask i Luksusfælden

2. marts 2021 14:32 | Af: Claus Jessen, cj@newsbreak.dk

Eksperterne lægger ikke fingrene imellem overfor tidligere kokainmisbruger, som økonomisk er gået i bund på grund af gæld

Flæbehoved får klask i Luksusfælden
Markus var noget af en udfordring for eksperterne i Luksusfælden. Foto: NENT

Der er lagt op til noget af et drama tirsdag aften, når Luksusfælden går i luften på TV3.

Eksperterne skal ikke blot forsøge at rette op på en tidligere kokainmisbrugers elendige økonomi. De skal også lytte til hans gentagne flæberi over sin situation.

Donna og Markus har et lille barn sammen, men bor ikke sammen. For Markus er bange for, at hans kæmpe gæld, der blandt andet stammer fra et kokainmisbrug vil smadre deres fælles økonomi og fremtid.

Ekspert i dårlige beslutninger

Ifølge TV3 er Markus ekspert i dårlige beslutninger.

– Han har kørt uden kørekort, så han mistede sit job, han har syltet børnebidraget til sine to større børn og lige nu er hans økonomi så elendig at han og Donna aldrig vil kunne købe det hus, de begge drømmer om, hedder det i TV3’s pressemeddelelse.

Luksusfældens eksperter, Jan Swyrtz og Kenneth Hansen går lige til stålet, da de ankommer til Brande. De beder Markus om at sætte en stopper for den gæld til SKAT, der vokser dag for dag. Derfor skal han sælge ud. Så han kan betale børnebidrag med det samme. Der er nemlig ingen tid at spilde.

Konstant gråd

Markus’ måde at skaffe penge på, overrasker eksperterne en del.

Over det hele hænger dog en sort sky.

– For mens Markus var afhængig af kokain, udnyttede han sin familie til at skaffe penge og Markus’ samvittighed er tynget. Så tynget at Markus’ konstante gråd begynder at gå Jan Swyrtz på.

Udover at eksperterne skal tvinge Markus til at se fremad, ranke ryggen og stoppe gråden, beslutter de sig også for at bede Markus’ familie om hjælp til at få Markus videre i livet.

Men vil hans mor, søster og bror være med til det? Dem, han har snydt for penge og løjet for i årevis?

Du får i hvert tilfælde noget af svaret i Luksusfælden tirsdag aften.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu