– Bendtner lyver over for sig selv

7. marts 2013 20:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
- Bendtner lyver over for sig selv
Billede mangler

Flemming Povlsen er ikke imponeret af Nicklas Bendtners angreb ovenpå det alvorlige tilfælde af spirituskørsel i København.

 

Povlsen sagde i sportsmagasinet “Ankerdal på News, at han særligt bed mærke i Nicklas Bendtners formuleringer, efter at han trådte ud af Københavns Byret.

Her sagde Bendtner blandt andet:

– Vi er alle mennesker. Vi laver alle sammen fejl. Jeg er utroligt ked af det, og det kommer ikke til at ske igen.

Og Flemming Povlsen er ikke imponeret af, at Bendtner ofte taler i “vi” og “man”.

– Hvorfor siger han: “Vi laver alle sammen fejl.” Hvorfor ikke: “Jeg laver fejl.” Det (undskyldningerne, red.) er hele tiden med en facade foran. Han lyver over også for sig selv at sige, at det er en mild grad af promillekørsel. Indtil den unge mand finder ud af, hvad han har behov for,

er der ingen vej fremad., sagde Flemming Povlsen på TV2 News med henvisning til Nicklas Bendtners tweet i søndags, hvor han skrev, at det var et “mildt” tilfælde af spirituskørsel, han blev anholdt for.

Bendtners promille viste sig ifølge anklageskriftet at være på 1,75.

Flemming Povlsen mener, at rødderne til Nicklas Bendtners mange skandalesager skal findes i det faktum, at han allerede som 16-årig flyttede til England og blev en del af en berygtet fodboldkultur.

– Bendtner skal væk fra England. Han kom derover som 16-årig, og det er jo en drukkultur derovre. De unge spillere ser de store stjerner té sig tosset, og den kultur har ikke været god i så ung en alder, sagde Flemming Povlsen og fortalte, at hans egen start på udlandskarrieren var præget af væsentligt sundere tilstande.

– Jeg har fået nogle andre værdier med, fra da jeg var ung i Spanien og Tyskland. I England bliver der tilladt alt for meget, sagde Povlsen.

Flemming Povlsen drog som 19-årig til Real Madrid, hvor han optrådte på klubbens B-hold, Castilla. Efter en enkelt sæson skiftede han til Köln i Tyskland.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu