ANNONCE

Flere anholdt for bedrageri

24. november 2020 14:20 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

15 adresser blev tirsdag morgen ransaget i en efterforskning af en større bedragerisag.

Flere anholdt for bedrageri
Flere personer er blevet anholdt i en større sag om bedrageri. Foto: Genre

I en koordineret politiaktion er 15 adresser fordelt flere forskellige steder i landet blevet ransaget. Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ransagningerne sker i forbindelse med en efterforskning af en større bedragerisag.

Omfattende sag

I løbet af morgenen har flere politikredse været involveret i en koordineret aktion, hvor flere adresser er blevet ransaget.

Nordjyllands Politi har i samarbejde med Østjyllands Politi og Københavns Vestegns Politi ransaget ni adresser i Aalborg-området, fem i Aarhus og en i København.

– Det drejer sig om en bedragerisag omkring køb og salg af biler, falske fakturaer og grov hvidvask. Det er en sag, vi har efterforsket gennem længere tid. Og det er det, der i dag fører til, at vi ransager 15 adresser i alt, hvor nogle af de mistænkte personer og virksomheder har til huse, fortæller vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi Frank Olsen.

Flere anholdte

Under ransagningerne tirsdag morgen har politiet beslaglagt en række ejendele heriblandt dokumenter og it-udstyr. Fundene skal undersøges nærmere.

Men ransagningerne har også ført til en række anholdelser. I alt er fem personer i alderen 24 til 35 år blevet anholdt. De sigtes for bedrageri og hvidvask.

Nordjyllands Politi går nu i gang med et omfattende efterforskningsarbejde blandt andet på baggrund af fundene fra ransagningen, inden sagen gives videre til anklagemyndigheden.

Politiet har ikke yderligere kommentare til sagen af hensyn til den videre efterforskning.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu