Pas på: Nu kommer der flere fotofælder

28. januar 2013 13:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Pas på: Nu kommer der flere fotofælder
Flere fotofælder på vej - den artikel sneg sig ind på en tredjeplads over ugens mest læste. Foto: Colourbox.
Fotofælde

Hvis du har tendens til at træde lidt for hårdt på speederen, så er der nu større risiko for at blive taget. Foto: Colourbox.

Lige om lidt er der knap fem gange så stor risiko for at du bliver fanget af trafikkontrollens fotografer, hvis du kører for hurtigt. Østjyllands Politi får syv nye fotobiler.

 

Et af de indsatsområder, som regeringen har besluttet skal fremmes i 2013, er trafiksikkerheden. Det betyder, at politiet får flere fotovogne at råde over, antallet går fra godt en snes i hele landet til 100, og de er udstyret med fartradar og fotografiapparater.

I Østjylland betyder det, at politiet går fra at have to til ni vogne. Præcis hvornår, de syv nye vogne arriverer på disse kanter, ved chefpolitiinspektør Bent Preben Nielsen, Østjyllands Politi, endnu ikke. Men de kommer snart.

– Lige i øjeblikket køres der toholds-skift på de to vogne, vi råder over. Der er med andre ord drøn på, fordi vi er ved at uddanne personale til at betjene fotovognene, siger Bent Preben Nielsen til Randers Amtsavis.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu