ANNONCE

Flere gode grunde til at spise bananer

27. november 2019 15:52 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Bananer er ikke bare en lækker frugt og spise. De bidrager også til at holde både krop og sjæl i bedre form.

Som Newsbreak.dk tidligere har skrevet, er bananen end af de mest solgte og populære frugter i Danmark. Ikke mindre end 320 millioner eksemplarer ryger der hvert år over disken herhjemme, fremgik det af artiklen. Men det er ikke bare her i landet, den er populær. Det gælder i hele verden.

Vel blandt andet på grund af sin gode smag og dens naturlige portions-størrelse. Desuden fordi den altid kommer i en naturlig indpakning og selvfølgelig på grund af, at den er forholdsvis billig.

Artiklen fortsætter under videoen

Bananer er ideelle som en snack, til at blandet i yoghurten eller som en ingrediens i kagen. Den er iøvrigt heller ikke at foragte, når den er blevet stegt på panden.

Der er, i hvert fald for de fleste, tale om en rigtig lækkerbisken, som oven i købet også byder ind med nogle sidegevinster. Den er hammer-sund.

I galleriet over artiklen kan man se nogle af de sundhedsmæssige fordele, der er ved bananer.

Den er nemlig propfyldt med gode ting. Blandt andet vitaminer, næringsstoffer og fiber. Den er ligeledes en stor kilde til kalium.

Altså indeholder den med masser af de stoffer, både krop og sjæl har behov for og som bidrager til vores almene velbefindende.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu