ANNONCE

Flere henvendelser: Julie er stadig forsvundet

4. februar 2020 21:23 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Østjyllands Politi har stadig brug for hjælp i mystisk forsvindingssag.

58-årige Julie Nathanielsen er fortsat savnet, oplyser Østjyllands Politi tirsdag. Den aarhusianske kvinde er nu ikke direkte set siden formiddagen onsdag den 8. januar.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Det var ved Frydenlundcenteret i det vestlige Aarhus, og ved den forbindelse virkede Nathanielsen til at have det fint, skrev politiet i sin oprindelige efterlysning.

Nu er der så gået en del tid, og politiet bekræfter nu, at der er kommet enkelte henvendelser vedrørende den 58-årige. De pårørende er voldsomt i tvivl om, hvor vidt kvinden kan klare sig selv.

Hun har nemlig begyndende alkoholrelateret demens. Julie Nathanielsen har tidligere haft perioder, hvor hun har været væk i op til fem dage. Det er dog aldrig så lang tid, som der er tale om på nuværende tidspunkt.

Kvinden er forsvundet uden at være i besiddelse af mobiltelefon eller nogen former for identifikation. Tidligere har hun søgt mod området ved Klostertorv i det centrale Aarhus.

Trods de nye henvendelser må politiet ty til at gen-efterlyse den 58-årige. “Ingen af henvendelserne har ført til noget eller givet anledning til yderligere efterforskning”, skriver Østjyllands Politi den 4. februar.

Julie Nathanielsen, der bor i Frydenlund, beskrives som 58 år gammel og omkring 160 centimeter høj. Hun er grønlænder og spinkel af bygning. Hun har sort, halvlangt hår. Da hun senest blev set, var hun iført en sort jakke og sorte bukser.

Hvis du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu