ANNONCE

Flere måtte undvige fuld spøgelsesbilist

18. april 2021 10:34 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Føreren er sigtet for vanvidsbilisme

Flere måtte undvige fuld spøgelsesbilist
To politikredse stoppede manden på samme tid. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

33 kilometer på motorvejen i den gale retning. Så langt nåede en fuld, 29-årig spøgelsesbilist at køre før han blev stoppet af to politikredse på samme tid.

Manden blev stoppet ved Nørre Åby klokken 02.30 natten til søndag.

Politiet var selv nødt til at køre mod kørselsretningen på motorvejen for at stoppe den østeuropæiske vanvidsbilist. Han blev derfor nappet fra to sider – Fyns Politi måtte den ene vej, mens Sydøstjyllands Politi halede ind mod kørselsretningen.

– Vi bliver adviseret af Sydøstjyllands Politi, om at en spøgelsesbilist er på vej mod Fyn, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede til Newsbreak.dk.

Bilen var derfor allerede oplyst af blå blink fra den rigtige kørselsretning, da Sydøstjyllands Politi fanger ham i forkerte kørebane.

Vanvidsbilisme

Jagten på spøgelsesbilisten begyndte ved Kolding Vest, hvor de første vidner melder ind, at noget er galt på motorvejen.

– Flere vidner på Jyllands-siden har anmeldt en bil, der kører i modsat retning, og de har måttet undvige bilen, siger vagtchefen.

Den østeuropæiske mand kørte mod færdselsretningen i høj fart, men det er altså ikke det, der udløser en sigtelse for vanvidsbilisme.

– Jo, han kørte i høj fart. Det er dog ikke hastigheden men faremomentet ved at køre i modsat kørebane, der gør, at vi sigter ham for vanvidsbilisme, fortæller Lars Thede til Newsbreak.dk.

Den 29-årige mand kørte i en dansk indregistreret varevogn, og den kan blive konfiskeret, hvis han bliver dømt for vanvidsbilisme.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu