ANNONCE

Flere postkasser sprængt i stumper og stykker

2. marts 2021 14:28 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet er på sagen

Flere postkasser sprængt i stumper og stykker
Politiet mener, at postkasserne blev sprængt i stykker med kanonslag. Foto: Scanpix.

Flere bilejere på Bornholm har de seneste dage kontaktet politiet, fordi deres køretøjer er blevet udsat for hærværk. I samme periode har andre borgere kontaktet politiet, fordi deres postkasser er blevet sprængt i stumper og stykker.

Bornholms Politi oplyser til Newsbreak.dk, at man har en idé om, hvorfor både bilejere og postkasseindehavere pludselig ikke kan få lov til at være helt i fred på Bornholm, og politiet prøver nu at opklare de mange sager om hærværk.

Ridsede biler og eksploderende postkasser

Mellem onsdag den 24. februar klokken 19.00 og torsdag den 25. februar klokken 07.30 blev sidespejlene på en Opel, parkeret på Østervoldgade i Rønne, ødelagt. Henover weekenden blev fire biler i Pistolstræde i Rønne desuden udsat for hærværk, hvor en ukendt gerningsmand har ridset på bilerne med en skarp genstand.

Politiet oplyser derudover, at flere borgere i Hasle har fået sprængt deres postkasser, formentlig med kanonslag, på henholdsvis Fælledvej og Damløkkevej.

Flere sager

Mens politiet ikke med sikkerhed kan sige, hvem det er, der står bag de forskellige former for hærværk, tror man hos politiet, at der er tale om tre sager om hærværk, der har ramt øen i samme periode.

– Jeg vil mene, at bilerne i Pistolstræde, kan være en og samme gerningsmand, og at postkasserne kan være en og samme gerningsmand. Men jeg tror ikke, at de to ting har noget med hinanden at gøre, siger Eva Bundegaard, kommunikationsrådgiver ved Bornholms Politi, til Newsbreak.dk.

Mens man politiet ikke med sikkerhed ved, hvem der står bag de mange tilfælde af hærværk, så har man en idé om, hvorfor hærværket er blevet udført til at starte med.

– De unge mennesker er bare begyndt at kede sig i det her corona. Det er drengestreger, siger Eva Bundegaard til Newsbreak.dk.

Bornholms Politi efterlyser nu borgere, der har oplysninger i sagerne om hærværk. Politiet kan kontaktes på 1-1-4.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu