Flere skud affyret i Køge i nat

24. februar 2013 09:48 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Flere skud affyret i Køge i nat
Billede mangler

Politiet er umiddelbart på bar bund i forbindelse med de skud, der blev affyret i et område ved Gymnasievej i Køge natten til søndag og gennemhullede to parkerede biler.

 

Det skete klokken 01.37, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

»Nogle beboere havde hørt mellem syv og ni skud omkring Gymnasievej i Køge. Da vores patrulje ankom til stedet, var der ingen personer i området, heller ingen tilskadekomne, og vi har efterfølgende heller ikke hørt om personer, der skulle være kommet på sygehuset i den sammenhæng,« siger Henrik Møller Nielsen, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

»Men vi kunne konstatere, at der var skudhuller i to parkerede biler. Vores teknikere er stadig på stedet og undersøger bilerne nærmere, og vi afsøger desuden et afspærret område,« tilføjer han.

Politiet har undersøgt, hvem der ejer bilerne, og det har vist sig, at ejerne ikke er banderelaterede. Det kan imidlertid ikke udelukkes, at skyderiet kan have sammenhæng med bandeopgør.

»Vi kan ikke sige noget om, hvorvidt det er banderelateret. Bilene har umiddelbart ikke relation til bander, så vi kender på nuværende tidspunkt ikke rigtig motivet til det her. Ingen vidner har set noget, men har kun hørt skuddene. Og derfor vil vi også gerne i kontakt med borgere, som kan have set et eller andet mistænkeligt på det tidspunkt,« siger Henrik Møller Nielsen.

Der har tidligere været banderelaterede episoder i Køge.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu