ANNONCE

Flere skud misser mand og rammer bil

25. januar 2021 16:38 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet leder efter vidner til episoden

Flere skud misser mand og rammer bil
Politiet har løsladt tre mænd i forbindelse med et skyderi. De er dog alle sigtet i sagen. Foto: Elo Christoffersen.

Fredag aften blev der skudt mod en 23-årig mand fra Holbæk.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Fredag klokken 21.33 slog manden alarm til politiet, efter at han kort forinden var blevet beskudt på en parkeringsplads ved Slotshaven.

Han var på vej hen til sin bil, da en eller personer afgav flere skud i retning mod ham og bilen. Den 23-årige blev dog ikke ramt og flygtede fra stedet, inden han slog alarm.

Flere patruljer blev sendt til området, som blev afspærret med henblik på tekniske undersøgelser og søgning efter mulige spor fra skyderi.

Den 23-åriges bil var blevet ramt af flere skud og blev efterfølgende sikret til nærmere tekniske undersøgelser for at få måske at få klarlagt, hvilket våben der var blevet anvendt ved skyderiet.

Uenighed

Motivet til skyderiet kunne ifølge den 23-årige måske være at finde i et personligt modsætningsforhold til flere personer i Holbæk, hvoraf politiet senere på aftenen traf tre mænd på 20, 22 og 27 år fra Holbæk sammen et andet sted i byen.

De blev alle tre anholdt som mistænkte i sagen, men ingen af dem blev fundet i besiddelse af et skydevåben.

Politiet undersøgte gerningsstedet med blandt andet hunde for at finde spor, ligesom politiet sigtede de tre anholdte for forsøg på manddrab som mistænkte for at have en rolle i sagen.

Ud fra resultaterne af den foreløbige efterforskning i sagen – og efter en nøjere juridisk vurdering – fandt hverken politiet eller anklagemyndigheden grundlag for at fremstille de tre anholdte i grundlovsforhør.

Derfor blev de søndag løsladt, men er dog fortsat sigtede i sagen, hvor politiet intensivt forsætter sin efterforskning for at finde frem til den eller de personer, der kan mistænkes for at have en rolle i skyderiet mod den 23-årige.

Vidner søges

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området ved Slotshaven lørdag aften, f.eks. personer i løb eller køretøjer i høj fart væk fra gerningsstedet ved parkeringspladsen ud for Slotshaven 3, Holbæk.

Du kan kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu