Flere uheld og glatte veje udfordrer morgentrafikken

28. november 2018 07:41 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Der risikerer at gå en rum tid, før der igen er farbart efter de forskellige uheld.

Flere uheld og glatte veje udfordrer morgentrafikken
De mange uheld kan skabe problemer i morgentrafikken. Arkivfoto.

Flere trafikuheld præger morgentrafikken onsdag. Ifølge Vejdirektoratet har der i løbet af morgenen været melding om uheld på både E45 og E20, og derudover er der glatte veje flere steder i landet, der i sig selv kræver bilisters opmærksomhed.

På Rute 18 Midtjyske Motorvej i vestågende retning har der været et uheld mellem <13> Arnborg og rasteplads Søby Ø. Ifølge Vejdirektoratet er oprydningsarbejdet først overstået 08.45.  nu.

Længere mod syd, igen i sydgående retning, har der været et uheld mellem <63> Bramdrupdam og <64> Kolding Vest. Her der er tilkaldt vejhjælp, men det er uvist, om politi og redning også er på vej, men ifølge Vejdirektoratet er oprydningsarbejdet først overstået 08.30.

På Fynske Motorvej E20 fra Odense mod Middelfart har der været et trafikuheld mellem rasteplads Ålsbo Nord og <56> Ejby. Her er der også tilkaldt vejhjælp, og bilister skal passere venstre spor med forsigtighed. Der åbnes muligvis først helt for trafik på strækningen 08.45.

På E45, i sydgående retning, har der tidligere været et uheld i venstre spor mellem <55> Horsens N og <56> Horsens V. Venstre spor blev spærret, men der skulle være ryddet op efter det

Derudover er der melding om glatte veje i både Favrskov og i Kalundborg, Holbæk, Lejre, Rødovre og Ringsted. Vejret 28. november 2018 har i sig selv ikke budt på varsel om glatte veje fra DMIs side, men det er årstiden for, at der i morgentimerne godt kan blive glat, også uden store mængder sne eller temperaturer under frysepunktet. Bilister bør derfor udvise generel forsigtighed i forhold til årstiden. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu