ANNONCE

Flere vanvidsbilister taget på fersk gerning

18. marts 2020 17:25 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Fyns Politi har holdt et øje med fartsynderne på de fynske motorveje.

Selv om flere fra Fyns Politi efter opfordring fra Regeringen er sendt hjem for at arbejde, så er færdselsbetjentene fortsat på plads ude i det danske landskab.

I weekenden fandt de den helt store bødeblok frem og kunne udskrive bøder hver eneste dag i weekenden. Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter videoen

Vanvidsbilist på spil

Det startede allerede fredag, da færdselsbetjentene fra Fyns Politi blev konfronteret med hele to fartsyndere.

Den ene modtog et klip i kørekortet for at køre alt for stærkt på en motorvej, hvor hastighedsgrænsen var 110 kilometer i timen.

Endnu værre var det for den anden fartglade bilist, der havde trykket speederen så meget i bund, at bilisten på dele af strækningen nåede helt op på 200 kilometer i timen. Den overtrædelse kostede en betinget frakendelse af kørekortet.

Farlig kørsel ved vejarbejde

Lørdag aften var Fyns Politi igen på pinden. Her havde de placeret sig tæt ved et vejarbejde på den fynske motorvej.

En bilist blev målt til at køre 125 kilometer i timen ved vejarbejde, hvor hastighedsgrænsen var sænket til 80 kilometer i timen på grund af de arbejdende. Også denne bilist har fået en betinget frakendelse af sit kørekort.

Vanvittig overhaling

Fyns Politi kunne dog fortsætte arbejdet søndag aften, da de oplevede meget farlig kørsel på motorvejen.

En bilist kørte 179 kilometer i timen, hvor hastighedsgrænsen maksimalt tillod 130 kilometer i timen. Politiet var dog også vidne til, at bilist med 200 kilometer i timen overhalede en bil højre om.

Da færdselsbetjentene standsede bilisten viste det sig, at føreren havde en promille på 1,90. Bilisten kunne på stedet vinke farvel til sin førerret.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu