Flopper-menu: Burger-gigant får kæmpe bøde

8. november 2018 12:17 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Et lagerrum ude af kontrol har kastet en massiv bøde af sig til en af landets mest kendte burger-butikker.

Flopper-menu: Burger-gigant får kæmpe bøde
Ulækker rengøring har kastet en sur smiley af sig. Foto: Scanpix

Hos den internationale Burger-gigant Burger King, der må hygiejneproblemerne på Arne Jacobsens Allé 2 skabe massive panderynker. Om ikke andet, så bør det i hvert fald nu. Det står klar efter Fødevarestyrelsens seneste besøg hos Burger King i shoppingcenteret Field’s.

For hvor den gennemsnitlige dansker måske har lyst til pommes frites eller den ikoniske Whopper-menu, så bør man måske genoverveje den beslutning. Fødevarestyrelsen havde nemlig ved et tidligere besøg påpeget, at virksomheden skulle bringe rengøringen i orden – og ved nærmere eftersyn den 25. oktober stod det klart, at det forhold langt fra er kommet i orden, viser den nye kontrolrapport.

“Gulv på lager til opbevaring af fødevarekontaktmateriale fremstår meget snavset og støvet med cigaretskodder”, står der blandt andet i rapporten.

Kæmpe bøde i vente

Den mangelfulde rengøring har nu kastet en massiv bøde af sig til Burger King-biksen, der kan se frem til et bødeforlæg på 10.000 kroner. Den store bøde kommer efter, at lagergulvet er fundet meget snavset og støvet – samtidig med, at det flød med cigaretskoder, pap og gamle madrester.

I kontrolrapporten fremgår det, at Burger King-personalet har forklaret, at dette vil blive bragt i orden med det samme.

Den kritisable rengøring har kastet en sur smiley af sig efter et 40 minutters langt besøg. Foruden den mangelfulde rengøring havde Fødevarestyrelsen ingen anmærkninger.

Newsbreak.dk har forsøgt at få en kommentar fra Burger King i Field’s – uden held.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu