ANNONCE

Florida man betaler regning på 45.000 kroner

11. december 2020 22:38 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Frivilligt.

Florida man betaler regning på 45.000 kroner
I hvert fald én mand giver udtrykket Florida man et andet ry. Genrefoto.

Når du hører om Florida man, kommer du måske til at tænke på bizare ulykker. Udtrykket bruges om historier fra Florida i USA, hvorfra der de seneste år er kommet den ene mere vanvittige historie efter den anden, ikke om én mand, men om Florida man som begreb.

Newsbreak.dk har tidligere fortalt om fænomenet og nævnt eksempler som da Florida man blev anholdt, efter at vidner havde set ham øve karate på svaner, og at Florida man i nøgen tilstand satte ild til sit hus, mens han bagte småkager i en bordgrill.

Filantropen Florida man

Det viser sig dog, at Florida man ikke kun er kendt for at komme ud for alskens ulykker. CNN fortæller om i hvert fald én mand fra Florida, der giver Florida man et helt andet ry.

Der er tale om Michael Esmond, og de sidste to år har han op mod jul valgt at bruge sine penge på at betale andre menneskers regninger. I 2019 betød det, at 36 borgere i hans nabolag fik betalt forbrugsregningerne for deres boliger, og i år er det tal steget til 114.

Michael fortæller CNN, at det gav god mening at finde penge til endnu flere værdigt trængende i år. Området har været ramt af både en orkan og en pandemi, og det betød, at Michael fandt mere end 46.000 kroner frem og betalte forbruget for 114 af sine medborgere. Beløbet er steget fra godt 28.000 kroner sidste år, men mængden af mennesker, der får hjælp i år er næsten tredoblet. Det er der en god grund til.

Havde ikke råd til meget

CNN skriver, at mange af de borgere, der får deres regning betalt, ikke har haft et udestående på mere end maksimalt 100 dollars (cirka 613 kroner), og derfor var det relativt nemt for Michael at hjælpe langt flere for lidt flere penge.

– Det tog hårdt på mig, at folk ikke har råd til at betale en regning på 100 dollars, at det er så hårdt for dem, siger Michael Esmond til CNN.

Michael Esmond er 74 år gammel, og han fortæller CNN at hans virksomhed, Gulf Breeze Pools and Spas, har klaret sig rigtig flot gennem 2020. Faktisk så flot at Michael har været flov over at tale højt om det, når så mange andre af hans medmennesker har haft et virkelig hårdt år økonomisk.

– Vi har haft et godt år, og det er derfor, at jeg gerne vil dele det, jeg har med andre, der har brug for det, siger Michael Esmond til CNN. Med det kan en ny fortælling føjes til føljetonen om Florida man. Florida man hjælper folk i nød.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu