Flugtbilist som stjal politibil er fundet død

19. juni 2017 08:29 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Den 47-årige mand, der tidligt søndag morgen stjal en politibil og kørte galt nær Grindsted, er ifølge Newsbreak.dks oplysninger fundet død.

Politiet søgte hele søndag efter en 47-årig mand, der var involveret i en voldsom og usædvanlig ulykke på Tingvejen ved Grindsted tidligt søndag morgen. Den 47-årige mand sad bag rattet i en patruljevogn, da den smadrede sammen med en anden bil i en voldsom ulykke.

Hele søndag var den 47-årige efterlyst af politiet. Men søndag aften blev han fundet død – formentlig som følge af et selvmord. Han blev fundet hængt i området omkring Tingparken i Grindsted, hvor han blev fundet af en forbipasserende cyklist. Det oplyser en kilde til Newsbreak.dk.

Da én af politiets patruljevogne har været involveret i hele episoden, er den videre efterforskning i sagen overgået fra Sydøstjyllands Politi til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, DUP.

Jørn Lindhardt, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi var derfor meget fåmælt, da Newsbreak.dk ringede for at spørge til den 47-årige flugtbilists død:

– Det har jeg ingen kommentarer til, siger Jørn Lindhardt, og forklarer, at spørgsmål fra pressen i denne sag skal rettes til Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

Her er hele sagen

Den 47-årige nu afdøde mand kørte i første omgang galt i et mindre uheld omkring klokken 04.27 søndag morgen. Politiet kom frem til stedet, og en patrulje tilbageholdt manden under mistanke for spirituskørsel.

Manden så dog sit snit til at slippe væk fra de to betjente, da de ville skubbe hans bil ind til siden, så den ikke var til fare for andre bilister. Den 47-årig sprang ind i patuljevognen og kørte væk.

Han nåede dog ikke langt før det gik galt, og han kørte ind i en anden bil. Manden stak efter ulykken af til fods.

På sygehuset

Den anden bilist blev bragt til undersøgelse på sygehuset, men er ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Begge biler blev totalskadede ved ulykken og vejen var i en periode totalt spærret efter ulykken.

Nu skal forløbet undersøges.

Det er endnu ikke lykkes Newsbreak.dk at få en kommentar fra Den Uafhængige Politiklagemyndighed, DUP.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu