ANNONCE

Flugtbil fundet i skudsag: Politi søger vidner

23. marts 2020 13:52 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Midt- og Vestsjællands Politi har over weekenden fået afklaret nogle fund i skudepisoden fredag aften, men søger hjælp fra vidner.

Fredag aften blev en 36-årig mand ramt af skud, der blev affyret ved Agerhuset i Greve. Manden er uden for livsfare.

Midt- og Vestsjællands Politi er efter weekendens efterforskning blevet klogere på en del ting blandt andet i forhold til den Audi, der blev afbrændt efter episoden, men der er fortsat løse ender, som politiet håber på hjælp fra vidner til at få samlet.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Flugtbil afbrændt

Skudepisoden udspillede sig i Greve omkring klokken 23.00 ved Agerhuset. Klokken 23.15 modtog Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om en bil i brand Klausdalsbrovej i Herlev.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyste, at det skulle undersøges om de to hændelser havde noget med hinanden at gøre. Politiets indledende efterforskning har klarlagt, at det var der.

Den sorte Audi, som gerningsmændene blev set køre væk fra gerningsstedet i, er den samme Audi, som der blev brændt af kort tid efter skyderiet.

Det var en Audi S4 blev fundet i et skovområde på Klausdalsbrovej ud for nummer 500 i Herlev. Audien er dansk indregistreret, men da den blev fundet havde den litauiske nummerplader på. Desuden har politiet fundet frem til, at bilen blev stjålet fra København i februar. Siden har den fået andre nummerplader på.

Tre maskerede mænd spærrede vej

Midt- og Vestsjællands Politi har også fået klarlagt, at den sorte Audi S4 var indblandet i en hændelse forud for skyderiet i Greve.

Bilen blev set på Godsvej, hvor der i bilen befandt sig tre maskerede mænd.

De spærrede vejen for et andet køretøj, hvis fører de udspurgte om, hvilket formål vedkommende havde, for så at lade køretøjet passere deres Audi.

Fredag blev Midt- og Vestsjællands Politi spurgt ind til, om skyderiet kunne være banderelateret. Det var ikke noget, som politiet hverken kunne af- eller bevise. De lagde dog vægt på, at området var interessant, da der har været flere konflikter i samme område, som skyderiet fandt sted.

Vidner så Audi

Midt- og Vestsjællands Politi håber på, at der er vidner, der kan hjælpe dem videre i deres efterforskningsarbejde. Politiet søger flere mulige vidner.

Hvis du har set den sorte Audi med litauiske nummerplader på i Greve før skyderiet klokken 23.00 eller set bilen køre væk fra parkeringspladsen ved Grøftehuset kort efter skudepisoden, er du interessant for politiet.

Desuden ønsker politiet også at høre, hvis den sorte Audi S4 er set på tankstationer, restauranter eller lignende fredag aften.

Hvis man har set den sorte Audi på Klausdalsbrovej i Herlev kort før klokken 23.22, hvor den blev brændt af, som kan komme med oplysninger om personer omkring bilen eller ved eventuelle andre køretøjer, som kan have samlet personer fra Audien op, skal man kontakte politiet.

Politiet kan kontaktes på 114, hvis man har nogen form for viden i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu