ANNONCE

Flugtbil standset med sømmåtte: Flænsede bilens dæk

25. maj 2020 08:43 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Selv på punkterede dæk fortsatte jagten.

Flere patruljer fra Nordjyllands Politi jagtede natten til mandag en bil med to unge mænd.

Men selvom det til sidst lykkes politiet at få flugtbilen standset og de unge anholdt, så søger politiet et vidne til en speciel episode fra jagten. Det kan du læse mere om nederst i artiklen.

Selve biljagten begyndte ifølge Nordjyske klokken 01.18 natten til mandag på Universitetsboulevarden i Aalborg, efter en patrulje havde forsøgt at standse bilen med de to 20-årige mænd.

Det lykkes dog ikke i første omgang og de to unge mænd tog flugten i bilen.

Trods flere patrulje stødte til jagten og at der blev lagt en sømmåtte ud, som flugtbilen kørte over, så stoppede flugtforsøget først på en parkeringsplads efter en hidsig jagt.

Her lykkedes det politiet at få standset bilen, der nu kørte på punkterede dæk. De to 20-årige unge mænd blev samtidig anholdt.

Føreren af bilen bliver ifølge avisen nu sigtet for at køre bil uden kørekort og for at køre i narkopåvirket tilstand. Om hans kammerat i bilen også bliver sigtet i sagen er endnu ikke afgjort.

Ifølge Nordjyske er de to unge mænd mandag morgen fortsat anholdt.

Efterlysning

I forbindelse med politijagten opstod der en farlig situation, hvor flugtbilen var tæt på at påkøre en rød bil i krydset Prinsensgade og Vesterbro. Den røde bil kom kørende af Prinsensgade.

Nordjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med føreren af den røde bil,d er er et vidne i sagen.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Fakta

Nordjyllands Politi

Politistationen i Jyllandsgade i Aalborg er hovedstation for Nordjyllands Politi, som er en af de 12 politikredse, der blev resultatet af den politi- og domstolsreform, der trådte i kraft 1. januar 2007.

Nordjyllands Politi er dækket af to retskredse, Vendsyssel Retskreds og Aalborg Retskreds.

Retten i Aalborg på Badehusvej 17 dækker ud over Aalborg Kommune også tre kommuner syd for Limfjorden: Vesthimmerlands Kommune, Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune.

Kilde: Trap Danmark/Lex.dk.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu