Flygtede fra fængsel i helikopter

18. marts 2013 16:12 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Flygtede fra fængsel i helikopter
Billede mangler

CANADA: To indsatte i et topsikret fængsel nord for den canadiske hovedstad Montreal flygtede søndag i en helikopter, som medsammensvorne havde kapret.

 

CBCNews oplyser, at to bevæbnede mænd, som udgav sig for at være turister, der ville flyve en sightseeingtur, hyrede en helikopter med pilot, men at de så snart helikopteren var i luften trak deres våben og rettede dem mod den chokerede pilots hoved.

De bad ham derefter om af flyve mod byen Saint-Jérôme, hvor fængslet ligger. Da de var over fængslet, smed de et reb ud, som de to fanger, den 36-årige, Benjamin Hudon-Barbeau med forbindelser til Hells Angels, og den 33-årige Dany Provencal, derefter uden problemer kunne klatre op ad og fordufte.

Friheden varede dog kort for dem begge.

Efter en intens jagt, blev de flygtende arresteret i selskab med de to helikopterkaprere i en hytte godt et halvt hundrede kilometer nord for fængslet.

Piloten var i mellemtiden blevet kørt til et hospital, hvor han blev behandlet for chok.

Han havde under den dramatiske tur forsøgt at alarmere flykontrollen, men de to kaprere havde flået headsettet af ham, mens de havde presset deres våben mod ham, har han forklaret.

Arrestationen af de fire foregik, uden at det kom til skudveksling.

Mandag morgen lokal tid, fremstilles de i retten i Montreal.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu