Flygtet fra politiet: Nu efterlyses han

12. juli 2019 14:45 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser den syriske Ibrahim Salah Jumma, der undslap en politipatrulje.

Midt- og Vestjyllands Politi har brug for hjælp til at finde den syriske Ibrahim Salah Jumma, der undslap en politipatrulje ved Retten i Herning, hvor han blev varetægtsfængslet for ikke at overholde sine pålagte pligter på Udrejsecenter Kærshovedgård.

Under flugten fik Ibrahim Salah Jumma hjælp af en bilist, som han også nåede at undslippe, da bilisten ville køre ham på politistationen.

Undsluppet to biler

Den 29-årige Ibrahim Salah Jumma var lige blevet varetægtsfængslet ved Retten i Herning, fordi han ikke havde overholdt sine pålagte pligter på Udrejsecenter Kærshovedgård.

Klokken 11.20 undløber en politipatrulje, da de var på vej hen til patruljevognen.

Under flugten prajer han en bil. Bilisten samler ham op, men da bilisten kører mod politistationen, får det Ibrahim Salah Jumma til at flygte igen. Nu er han på fri fod.

Ikke farlig

Der er ingen grund til at bekymre sig, hvis man møder Ibrahim Salah Jumma på gaden. Han betragtes ikke som farlig af Midt- og Vestjyllands Politi.

– Det er ikke vores vurdering, at han er aktuelt farlig, siger politikommissær Michael Schultze til Newsbreak.dk.

Tatovering

Midt- og Vestjyllands Politi har brug for hjælp til at finde den 29-årige Ibrahim Salah Jumma.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Han beskrives som cirka 179 centimeter høj og almindelig bygning. Han har kort, mørkebrunt hår og sort skæg.

Da han flygtede var han iført grågrønne joggingbukser, sort tætsiddende læderjakke og sort t-shirt. På en underarm har han tatoveret en slange eller en sabel.

Hvis du ser ham, skal kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på 114. Du kan henvise til journalnummer 4100-70335-00007-19.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu