ANNONCE

Flytter ind ved siden af Harry og Meghan

8. december 2020 08:06 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Ellen DeGeneres og hendes ægtefælle har købt hus i det nabolag, hvor også hertugen og hertuginden af Sussex bor.

Det var med udgangen af marts måned i år, prins Harry og hertuinde Meghan officielt fratrådte som fremtrædende medlemmer af den britiske kongefamilie. Siden har parret først boet i Canada for siden at rykke til Los Angeles.

Artiklen fortsætter under videoen

I sensommeren valgte de så at flytte igen. Denne gang til en ejendom de har købt i det mondæne og maleriske kyst-område Montecito ved Santa Barbara cirka 160 kilometer nord for Los Angeles.

Her kan de nu se frem til at få nye kendis-naboer. Den amerikansk komiker, tv-vært, skuespiller, forfatter og meget andet, Ellen De Generes og hendes partner, Portia de Rossi, har nemlig købt en kæmpe ejendom lige i nærheden.

Sælger er stand-up komiker og politisk kommentator, Dennis Miller, der ifølge The Wall Street Journal har fået svimlende 49 millioner dollar for herligheden. Det svarer til godt og vel 300 millioner danske kroner.

Dennis Miller har boet på ejendommen sammen med sin hustru, den forhenværende model Carolyn Esplay-Miller, siden 2006.

Området er i øvrigt slet ikke fremmed for Ellen DeGeneres og hendes partner. Faktisk har de allerede boet der i flere år på en ejendom, de nu har fået solgt. Angiveligt for 33,3 millioner dollar.

En anden prominent person, der bor i byen, er Oprah Winfrey. Efter sigende i et palæ med udsigt til havet til vanvittige 90 millioner dollar. Det svarer til lige knap 570 millioner danske kroner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu