FN: Syrien dræber stadig sine borgere

4. april 2012 12:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
FN: Syrien dræber stadig sine borgere
Billede mangler

Det syriske regime dræber fortsat civile borgere hver eneste dag, viser nye rapporter.
 
“Vi modtager desværre stadig rapporter om, at syriske statsborgere bliver dræbt af deres regering hver eneste dag. Volden og drabene skal stoppes øjeblikkeligt.”
 
Så klart lød budskabet til den syriske regering tirsdag eftermiddag, da formanden for FN’s generalforsamling, Nassir Abdulaziz Al-Nasser, sendte en appel til Syriens præsident Bashar al-Assad.
 
“Den syriske regering bliver nødt til at arbejde sammen med Mr. Annan (Kofi Annan, som er FN’s særlige udsending i Syrien, red.) for Syriens og det syriske folks skyld. Regeringens modstandere bliver også nødt til at samarbejde med Mr. Annan,” fortsatte beskeden fra Nassir Abdulaziz Al-Nasser.
 
Han lovede, at generalforsamlingen fremover vil fordoble sin indsats for at løse de emner, der står højest på dagsordenen – herunder den statsstyrede vold i Syrien og den verdensomspændende finanskrise.
 
“Vi forventer, at præsidenter og premierministre, udenlandske ministre og nogle af de mest fremtrædende internationale mæglere deltager. Det er vores mål at drage dybt fra deltagernes erfaring og viden, så vi kan håndtere regionale og internationale konflikter mere effektivt,” sagde Nassir Abdulaziz Al-Nasser.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu