ANNONCE

Fock og partiet på kollisionskurs igen

4. marts 2020 21:41 | Af: Newsbreak.dk

Problemerne er ikke ovre.

(Citathistorie fra Politiken)

Hvis Josephine Fock går rundt og tror, at hun skal repræsentere Alternativet ved de kommende klimaforhandlinger hos klimaminister Dan Jørgensen (S), kan hun godt tro om igen, skriver Politiken torsdag.

For selv om Fock offentligt har meldt ud, at hun deltager i forhandlingerne på vegne af Alternativet, er det stik imod en aftale, der for nylig er indgået i partiets folketingsgruppe på et møde, hvor Josephine Fock selv var til stede. Sådan lyder det fra gruppeforkvinde Susanne Zimmer.

– Vi har aftalt, at vi kører videre, som vi plejer, i forhold til hvem der står for forhandlingerne, siger Susanne Zimmer til Politiken.

Josephine Fock skrev ellers på Twitter i mandags, at hun deltager i forhandlingerne, men det har hun ikke hjemmel til, lyder det fra gruppeforkvinde Susanne Zimmer:

– Jeg vil sige, at jeg undrer mig over det.

Det er klimaordfører Rasmus Nordqvist, der formelt har fået invitationen til forhandlingerne fra klimaministeren. Han skriver i en sms:

“Jeg går ud fra, at det er ordføreren (mig), som vi altid gør det. Hvis andet skal besluttes, taler vi om det på gruppemødet”, skriver Nordqvist.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu