ANNONCE

Fodbold: AGF og AAB sikkert videre i pokalturneringen

13. september 2012 06:17 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fodbold: AGF og AAB sikkert videre i pokalturneringen
Billede mangler

Både AGF og AAB klarede mandag skærene i 2. runde af DBUs pokalturnering med henholdsvis 4-1 over Varde og 3-0 over Skovbakken.
 
Selvom AGF lige skulle finde rytmen på Varde Stadion onsdag aften, så spillede klubben sig sikkert videre til 3. rudne af pokalturneringen med en 4-1-sejr over Varde fra 2. division. Kampen var flyttet til Esbjerg Stadion og her kom AGF bagud allerede i det 13. minut, da hjemmeholdets Morten Smidt scorede til 1-0.
 
Men så blev AGF tændt. Specielt AGFs veteran-angribere Peter Graulund, der både i det 28. minut og i det 42. minut nettede bolden i Vardes mål inden Stephan Petersen kunne score til -3 i det 45. minut og sende AGF til pause med en komfortabel føring.
 
Efter pausen gik intensiteten u af kampen men AGFs Martin Jørgensen ville ikke forlade Esbjerg uden at score og han sendte bolden i nettet til slutresultatet 1-4 i dommerens overtid.
 
Også AAB er sikkert videre til 3. runde af pokalturneringen med en 3-0-sejr over Skovbakken.
 
Kampen bar præg af tydelig klasseforskel mellem bunden af 2. division og toppen af Superligaen.
Målene blev sat ind af landsholdsangriber Nicklas Helenius, der bragte AaB foran 1-0 efter en halv times spil. Derefter scorede forsvarsspilleren Kenneth Emil Pedersen kort før pausen mens Anders Due scorede til 3-0 i anden halvleg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu