ANNONCE

Fodbold: Så er der EM-billetter i handlen

16. november 2011 12:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fodbold: Så er der EM-billetter i handlen
Billede mangler

Selvom lodtrækningen til fodbold-EM, der afvikles i Ukraine og Polen i perioden 9. juni – 1. juli 2012 først finder sted den 2. december, kan danske fodboldentusiaster allerede nu sikre sig billetter til Danmarks indledende kampe.
Først uendelig lang venten. Så heftig kamp om EM2012-billetterne uden garantier for, at der kommer en billet ud af det.
Det er fremtidsudsigten for mange af de mange danske fodboldfans, der planlægger en tur til Polen og Ukraine for at følge det danske landshold, når UEFA EURO 2012 løber af stabelen i juni 2012.
Men for de hurtige er der en direkte vej til UEFA EURO 2012.
Rejsebureauerne MyPlanet Sport & Travel Sense har nemlig allerede nu en pulje billetter til Danmarks indledende EM2012-kampe. Det skyldes, at bureauerne har status som Licensed Tour Operator til UEFA EURO 2012.
– Vi har transport, hoteller, fly og billetter på plads. Det eneste, vi venter på, er lodtrækningen om de endelige spillesteder og –datoer., siger salgchef i MyPlanet Sport, Thomas Bjerregaard.
Lodtrækningen finder sted i Kiev den 2. december.
– Så snart de endelige pakker er klar med priser og datoer, tager vi kontakt til alle dem, der har forhåndsreserveret. De kan så be- eller afkræfte deres deltagelse. Dem, der mod forventning alligevel ikke ønsker at deltage, får naturligvis deres depositum retur, forklarer salgschefen, der forventer rift om billetterne:
– Det danske landshold har jo vist godt spil på det seneste, og det kommende EM2012 afvikles tæt på. Så jeg er ikke i tvivl om, at de danske EM2012-billetter bliver revet væk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu